Αναζήτηση

Το Shopping στην εποχή του Κορονοϊού

Ενημερώθηκε: Μαρ 24


Είχαμε συνηθίσει στις αμέριμνες βόλτες στα μαγαζιά, να χαζεύουμε τις βιτρίνες και να μπαίνουμε να δοκιμάζουμε προϊόντα που θέλαμε να αποκτήσουμε. Παπούτσια και Ρούχα ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη καταναλωτική αδυναμία όλων μας.Ποτέ δεν θα φανταζόμασταν όμως ότι θα ζήσουμε στιγμές που μόνο σε ταινίες είχαμε δει. Και όμως, σήμερα τα μαγαζιά είναι παντού κλειστά. Ένα ερημικό τοπίο που θυμίζει Far West παντού γύρω μας.


Ήρθε λοιπόν η ώρα να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, και να βρούμε νέους τρόπους για να περάσουμε δημιουργικά τον χρόνο μας. Να κάνουμε πράγματα που για καιρό είχαμε αναβάλει αλλά και να επικοινωνήσουμε περισσότερο με τους δικούς μας ανθρώπους.


Να κάνουμε μια περισσότερο εσωτερική ανασκόπηση των πραγματικών αναγκών και επιθυμιών μας. Και για την κάλυψη των αναγκών αυτών, έρχονται ακόμα περισσότερο κοντά μας τα ηλεκτρονικά καταστήματα, γιατί όπως λέγαν και οι παλιοί, το "SHOPPING" νοσεί, αλλά ποτέ δεν πεθαίνει.


Όλος, λοιπόν, ο κόσμος της μόδας, της τεχνολογίας και όλων των αγαπημένων μας αγαθών, βρίσκεται σε πληθώρα μπροστά στα μάτια μας και από την άνεση του σπιτιού μας.


Κάτσε λοιπόν στον καναπέ ή την πολυθρόνα σου, πάρε ανά χείρας το κινητό, tablet ή laptop σου και ξεκίνα το safe shopping.Μπες, δες και ψώνισε απολαμβάνοντας τις παροχές που σου δίνονται. Έτσι λοιπόν μπήκαν στην ζωή μας και οι Ανέπαφες Παραλαβές.


Τι σημαίνει αυτό όμως;

Στις περισσότερες ιστοσελίδες ή εφαρμογές για αγορές, δίνεται πλέον η δυνατότητα, επιλέγοντας να πληρώσεις με Τραπεζική κατάθεση, Paypal ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα, να παραλάβεις τα αγαθά ανέπαφα. Με αυτο τον τρόπο επιλέγεις ή μεταφορική εταιρεία να αφήσει το εμπορευμα που εχεις αγοράσει, σε ενα σημειο της επιλογής σου, και να κατέβεις να το παραλαβής μονος-η σου χωρίς να έρθεις σε επαφή με κάποιον.


Πως γίνεται αυτό;

Για παράδειγμα, στην ιστοσελίδα μας, όταν επιλέξεις το προϊόν που επιθυμείς, και έρθει η ώρα να επιλέξεις τρόπο πληρωμής, συμπληρώνεις στο πεδίο "Προσθήκη σημείωσης στον πωλητή¨ το σχόλιο "χτύπησε και άφησε στην πόρτα/είσοδο", όπως φαίνεται παρακάτω.
Η συμβουλή μου θα ήταν, ακόμα.και στις ανέπαφες παραλαβές, να δέχεστε το πακέτο φορώντας γάντια, να το ανοίξετε σε ένα σημείο του σπιτιού, και αφού αφαιρέσετε το περιεχόμενο και πετάξετε την συσκευασία, καθαρίστε το σημείο και πλύνετε σχολαστικά τα χέρια σας.


Καλό θα είναι πριν πετάξετε την συσκευασία, να έχετε δει και αποφασίσει ότι παραλάβατε αυτό ακριβώς που είχατε παραγγείλει και δεν θα το επιστρέψετε. Το επισημαίνω αυτό, γιατί σε περίπτωση επιστροφής, η αρχική συσκευασία θα σας χρειαστεί.Κάνε λοιπόν τις αγορές σου από την άνεση του σπιτιού σου, χωρίς αναστολές.


Έτσι γίνονται επομένως οι αγορές στην εποχή του Κορονοϊού!20 προβολές

Βρείτε μας εύκολα

what's up: 698 6643111

fax: 2261028017

© 2020 by ROZANAS OEE

Επώνυμα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ